›
›
›
›
Na Battlefield 2142 en Battlefield 3 een Battlefield 2143? Gepost door Arie op op vrijdag 31 december 2004 om 23:00
Zij die nog steeds de wapens opnemen in Battlefield 2142 zullen het wel gemerkt hebben: Het spel is helaas lang niet meer zo populair als bijvoorbeeld een jaar geleden. De servers worden schaarser en spelers druipen af of kopen Battlefield 3 (geen slechte zet overigens). Of misschien zetten ze zichzelf aan de online gokkasten, wat misschien wel een slechte zet is.

Maar ik kan aannemen dat sommigen onder jullie toch echt graag in dezelfde stijl als BF2142 willen spelen en misschien zelfs willen weten wat er na het spel gebeurt. Welnu, deze week verschenen geruchten dat de volgende BF in de reeks misschien wel gewoon BF2143 zal worden!

De geruchten zijn gebaseerd op een zogenaamde "easter egg". DICE stopt regelmatig van die hints in hun spellen. Zo waren er in bepaalde mappacks voor BF2 verwijzingen te vinden naar het getal "2142" en enkele jaren later stond BF2142 er… Deze keer zijn er dus verwijzingen gevonden in de Wake Island map naar het getal 2143. Het staat redelijk eenzaam op een kist gedrukt (lichtjes vervaagd ook), maar voor sommigen staat het vast: De volgende BF wordt 2143.

Ikzelf wil de geruchten niet al te veel kracht bijzetten, want het belangrijkste voor mij is dat ik zo snel mogelijk nieuwe BF spellen kan spelen :). Anders zit ik mijn tijd toch maar te verdoen met video poker ofzo.
De betreffende afbeelding en originele nieuwsbericht en bron kan je vinden op http://bf3blog.com/2011/12/battlefield-2143/

Met dank aan Nick De Keizer van GamblingPlanet voor het nieuwsbericht

Comments
Nog geen comments.
Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn.
›
›