Wapens door Arie
NK-96 (PAC Assault rifle)
De lichtgewicht NK-96 is in twee modes te gebruiken, automatisch en single-shot. Het is een nauwkeurig wapen, en is dan ook in de single-shot mode het beste te gebruiken. Wanneer het wapen wordt gebruikt met de automatische mode, zit er realistische recoil (terugslag) in.
Een favoriet van de zogeheette 'PAC troops'.

FL-PSG (EU Sniper Rifle)
De sniper-rifle FL-PSG heeft 'jouronium' pijltjes als munitie, en schiet zeer nauwkeurig en krachtig. Ook dit wapen heeft terugslag, wat voor de ervaren sniper geen punt zal zijn.
Een 'geavanceerd stabilisatiesysteem' zorgt ervoor dat snipen niet verstoord wordt door je bewegingen (ademen e.d).

NK-42 (Pac Light Machinegun)
De NK-42 is een soort van uitbreiding op de NK-96. Het wapen kan meer munitie dragen, langer achter elkaar schieten, maar zal eerder oververhit raken.

NK-1000 (Pac Sniper Rifle)
De sniper-gun is voorzien van allemaal nieuwe snufjes, waardoor het een efficiënt wapen wordt. Het wapen schiet door middel van laserontsteking een kristalpijltje af, en heeft de zelfde nauwkeurigheid als de NK-980 (nog geen informatie over beschikbaar). Het wapen heeft een minder grote terugslag, daar tegenover staat wel dat het wapen een mindere 'punch' heeft.

GAGE-2100 (EU Light Machinegun)
De GAGE-2100 is de mitrailleur gun van het spel. Het wapen bevat 'Micro-jouronium' zodat ammo halen bij de kistjes niet nodig is. Hierdoor wordt de gun wel eerder oververhit.